Sunday, 12 April 2015

Website KlezCaR untuk Tempahan Kereta Sewa Sudah Dilancarkan!!

Website KlezCaR untuk Tempahan Kereta Sewa Sudah Dilancarkan!!
==================================================

Bagi sesiapa yang mencari kereta sewa di Pasir Gudang, Seri Alam, Permas, Plentong, Masai, Johor Jaya dan Johor Bahru, berita baik untuk anda.


 Front Page Website

Demi kemudahan pelanggan kereta sewa di sekitar Pasir Gudang, Seri Alam, Johor Bahru, Setelah bertukar webmaster berkali-kali,akhirnya webmaster yg ke-7 berjaya membangunkannya dimana dia merupakan seorang yang pakar dari segi coding dan web ini memang banyak menggunakan coding.

Web in aplikasikan real-time booking yang mana,kereta sewa yg dipaparkan memang menunjukkan kereta itu available,selari dengan masa sebenar disemua branch dan akan disambungkan kepada integrated system branch masing-masing untuk memudahkan operasi.

 Booking online lebih mesra pengguna

RM30k sudah berjaya dilaburkan untuk kos upah dan juga termasuk dengan kos system khas kereta sewa yang dibeli dari luar negara dan pelaburan ini bagi kami berbaloi bagi membantu mengembangkan lagi perniagaan KlezCaR kepada satu tahap yang lebih tinggi lagi..insyaallah

 Lokasi kami seperti yang tertera

Kepada yang ingin mendapatkan khidmat kereta sewa dari KlezCaR,bolehla melayari web kami,satu web untuk kesemua 54 cawangan KlezCaR seluruh negara.
Pembayaran online dan kredit kad juga disediakan. Terima kasih kepada semua yang menyokong kami selama ini dan Selamat melayari ya... 

Untuk warga Pasir Gudang, Seri Alam, Johor Bahru, layari laman web dan pilih Branch Pasir Gudang. Terima kasih..hehe

 Paparan interface setanding laman web terkemuka.. =D

Anda boleh melayarinya disini KLEZCAR.COM

"why dreaming?rent it"
1300 88 4040

Direct Line : 0133174000
Alamat : D16A, Jalan Helang 2, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang

Call us now!
Call us fast!!


 

No comments:

Post a Comment