Wednesday, 22 March 2017

KLEZCAR:  LIQUI MOLY KUALITI TERJAMIN !!!!!1957, LIQUI MOLY diasaskan di Jerman dan telah berkembang daripada pengeluar bahan tambahan kecil kepada salah satu daripada minyak enjin, pelincir, bahan tambahan dan pengeluar penjagaan kereta terkemuka di Eropah dan merupakan jenama No 1 di Jerman untuk jenama Minyak enjin Automotif.

Molibdenum Disulfida, juga dikenali sebagai MoS2, digunakan secara meluas sebagai pelincir pepejal kerana sifat geseran yang rendah walaupun dengan peningkatan beban, ia juga memberi perlindungan enjin terhadap haus, pengoksidan dan hakisan.

tambahan lagi, ia juga telah membawa kepada nama syarikat LIQUI MOLY dan membawa pelbagai lagi produk kami secara meluas dan boleh didapati di 110 buah negara, sekali gus memenuhi setiap keperluan dalam industri Automotif. 


wakil Liqui Moly bersama wakil dari Klezcar

kedatangan wakil Liqui Moly ke pejabat Klezcar pada minggu lepas, Northpoint Midvalley sangat dialu-alukan. Liqui Moly sebuah syarikat terkenal di seluruh dunia yang berpengkalan di Jerman meluaskan sayap ke Malaysia hampir lima tahun lepas.  Liqui Moly adalah sebuah syarikat pengeluar minyak enjin, minyak meningkat prestasi dan juga minyak gear.  

Liqui Moly terkenal kerana penajaannya di Moto GP sehingga tahun 2020.  Moto 2 dan Moto 3, semua pasukan bertanding diwajibkan menggunakan minyak dari Liqio Moly.  Klezcar amat berbesar hati menerima kunjungan dari Liqui Moly yang diwakili En. Ronnie, En David (Marketing Manager), Jose (Human Relationship).

Klezcar mengambil peluang ini untuk memastikan setiap pelanggan Klezcar mendapat perkhidmatan terbaik dan berbaloi di samping kualiti yang diterjemahkan oleh Liqui Moly.  Klezcar pendekatan ini sebagai syarikat kereta sewa nombor satu di Malaysia.  Perbincangan hampir satu jam adalah berkenaan kerjasama di antara dua pihak dalam bentuk pemasaran bersama .

Terima kasih kepada LiquiMoly kerana hadir ke pejabat Klezcar. #klezcarpasirgudang
#liquimolyklezcar
#carrentalpasirgudang
#carrentalklezcar

KLEZCAR PASIR GUDANG!
HOTLINE (24JAM) : 1 300 88 4040
OFFICE (DIRECT LINE) : 013- 317 4000
Online Booking : www.klezcar.com
D16-A, Jalan Helang 2, Taman Scientex, Pasir Gudang, Johor.

sales.pasirgudang@klezcar.com
faiq@klezcar.comNo comments:

Post a Comment