Wednesday, 29 March 2017

PERKHIDMATAN KERETA SEWA KLEZCAR BERSAMA PEMANDU.

"Klezcar juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau 'Car Rental With Chauffeur'.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Klezcar Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan sewa kereta terbesar di Malaysia.  Selain daripada perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, Klezcar juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau 'Car Rental with Chauffeur'.


Klezcar Car Rental Chauffer Service
pemandu profesional kami boleh membawa anda ke mana sahaja destinasi yang anda mahukan di dalam Malaysia.  Mereka terdiri daripada pemandu yang arif dengan selok belok jalan di seluruh Malaysia.  Jadi pastinya perjalanan yang selesa dan selamat serta servis bertaraf 5 bintang untuk anda yang menggunakan khidmat kami.

Kereta-kereta yang menjadi pilihan pelanggan untuk perkhidmatan ini kebiasaannya adalah Vellfire, Starex, Estima, Alphard, Innova, Exora, Van Hiace, Accord dan Camry.  Namun, tiada halangan untuk anda memilih model kereta selain daripada yang telah disebutkan kerena kereta sewa Klezcar terdiri daripada pelbagai jenis dan saiz.

No automatic alt text available.

Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional.  Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan.  Di Klezcar juga kami amat menitikberatkan kereta sewa yang diselenggara baik, bersih dan selesa buat pelanggan kami.  Jadi, tiada yang perlu diragukan kerana segalanya adalah yang terbaik untul pelanggan kami.

Air mineral kereta sewa

marilah menyewa dengan Klezcar!!
Air mineral akan disediakan percuma untuk anda (termasuk semua penumpang)

HUBUNGI KAMI BAGI MENDAPATKAN HARGA SEWAAN BERSAMA PEMANDU

No automatic alt text available.

KLEZCAR PASIR GUDANG 
D16-A JALAN HELANG 2 TAMAN SCIENTEX,
PASIR GUDANG

Office (direct line): 013 317 4000
                 Hotline : 1300 88 4040

No comments:

Post a Comment